SAMARBETEN & PROJEKT

malmo%cc%88stadsbibliotek

51 % Swedish– om behovet av anpassning och längtan efter rötter- ett konstnärligt dokument, är ett projekt om identitet och Sverige som invandrar/utvandrarland utifrån Svenskamerikaners perspektiv. Projektet började som en resa för att sedan utvecklats till en utställning som förutom runtom i Sverige förhoppningsvis även kommer ta turen över Atlanten och ställas ut i Svenskamerika. Projektet är ett samarbetsprojekt som görs tillsammans med Karin Casimir Lindholm. Läs mer här.

 

 


lesbisk-ha%cc%88ndelse

Queer i Glesbygd är ett samarbetsprojekt görs tillsammans med Karin Casimir Lindholm och handlar om att vara queer utanför storstan. I projektet görs intervjuer med HBTQ-personer som själva valt att bo på gles- eller landsbygden. Intervjuerna blir till serier som ska bli en utställning och förhoppningsvis en bok.

 

 

 

 


dbag

Dotterbolaget  ❤ Asylgruppen är ett samarbetsprojekt som görs av och med Dotterbolaget tillsammans med Asylgruppen Malmö. Du kan bli månadsgivare till Asylgruppen och varannan månad få ett maffigt paket med konst hem i din brevlåda. För att teckna en prenumeration, skicka ett mejl till: dotterbolagetprenumeration@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s